Smarta affärskvinnor, in my ass!

Det har ju blivit någon jävla trend igen att vara så jävla dum och borttappad som det bara går, gärna kombinerat med sönderblekt, sprikrakt hår och en bränna som ser ut som jag vet inte vad. Trodde helt ärligt den här trenden hade dött ut någon gång efter 2004, men jag hade visst fel, folk har inte tröttnat på dem jävlarna än.

Men värst av allt är nog de nya fjortisbloggarna, de satans rosa fjortisbloggarna. De är jävligt roande att läsa, sure, men på vilket sätt? Man förnedrar bara dem ju, sitter och skrattar åt hur pinsamma dem är, åt vilken jävla meningslös framtid de kommer få om de fortsätter sådär. Men nej, då kommer alltid någon jävel och jämför den med Paris Hilton, och försöker övertala en om att dem är smarta! Tips: Om man ska prata IQ är Hilton inte det bästa exemplet.

Argumenten brukar handla om att de är rena genierna för de vet vad människor stör sig på, och de vet hur man skapar skandaler och hamnar i rampljuset. Sure, det vet dem nog, det kan jag väl kanske hålla med om. Men jag, personligen, kan inte kalla en människa med så lite självrespekt att man utsätter sig för att bli hånad endast för pengars skull, för smart. För att fixa det, så måste det fattas en och en annan skruv, alla knapparna är inte på fjärrkontrollen och hissen går inte enda upp, så att säga.

Så nej brudar, ni är inte smarta affärskvinnor, ni är bara ytterligare några pinsamma fjortisar, fast lite värre. Och ni kommer aldrig bli modeller, eller skaffa er någon eget superföretag, ni är bara dumma.

Kommentarer
Postat av: Heyli

oh yes den är beställd sen ett par månader tillbaka men den kommer ju aldrig! har blivit försenad.. men jag fixade låtarna för typ två veckor sen så jag har redan lyssnat sönder dem ändå så ;) men ser fram emot min tröja som kommer i alla fall!

2009-09-23 @ 22:37:00
URL: http://heyli.blogg.se/
Postat av: andrea

du glömde Nightfalls!

2009-09-24 @ 03:37:30
URL: http://ablomsterberg.blogspot.com
Postat av: Angie

hahahahahaha du glömde nightfalls... xD LOL!anyhow, gött inlägg. WORD, sistah, WORD!

2009-09-24 @ 12:05:51
URL: http://begforit.blogg.se/
Postat av: 666AERIME - Hårdrocksbloggen

Haha, go Andrea!

Men Kissie vet ju åtminstone vad hon gör (snackar skit och lägger ut sexiga kort för pengarna) men speciellt hon Dessie.. "JAG HÄRMAR INTE ALLS KISSIE!" tjena bruden, välkommen till verkligheten!

2009-09-27 @ 21:51:34
URL: http://aerime.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0