Nej men vad moget gjort!

Såg nyss att jag fått en kommentar om att jag kommenterat fjortisbloggaren paow's inlägg där hon skrivit något om blattar. Och helt ärligt jag läste inte inlägget, min kommentar var en reaktion till de som kommenterat att man är rasist för att han säger att "blattar" beter sig illa.

Jävligt synd att bruden (bara brudar som bitchar sådär) inte var mogen nog att skriva vem hon var så jag kunde berätta för henne att jag nu återigen har förklarat att det är skillnad på "blattar" och invandrare.
Dock verkar hon ju själv kategorisera sig bland de så kallade "blattarna".
Kommentarer
Postat av: Maria

Haha, den jävla nollan som kopierat den texten från någon hemsida skrev till mig med x) Så jäkla kass egentligen. Hon blundar ju för dagens problem. Majoriteten av alla killar som tafsar på krogen ÄR blattar. Det går fan inte att ignorera.

2009-09-06 @ 18:42:32
URL: http://namnetvarmaaria.blogg.se/
Postat av: Maria

Haha, mjo precis x) Är det någon som är trångsynt så är det HON eftersom hon blundar för verkligheten. Alla har vi yttrandefrihet och får säga vad vi vill.

2009-09-06 @ 19:14:02
URL: http://namnetvarmaaria.blogg.se/
Postat av: Ellen

ja, om vi inte haft invandring hade vi inte haft pizza eller pasta eller nån ting och vi hade fortfarande ätit pölsa och rovor. Dessutom så hade inte jag funnits. Man kan ju alltid hoppas att dom lär sig för annars vill jag absolut inte fortsätta bo i dethär landet.

2009-09-07 @ 13:48:26
URL: http://ellencsordas.blogg.se/
Postat av: Ellen

SVAR: Det är inte på något sätt riktat mot dig utan jag ifråga sätter Paows sätt att tänka och jag tycker att det är lite skrämmande att hon har såna åsikter.

2009-09-07 @ 22:04:37
URL: http://ellencsordas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0