Det här med blattar och invandrare.

På många bloggar startas det jämt och ständigt något som nästan kan liknas med cyber-kravaller,
för att bloggaren själv har uttryckt sig genom att säga något om "blattar", antingen att hon/han inte tycker om dessa "blattar" eller så är det kanske bara ett enkelt konstaterande om att det finns många sådana på ett visst ställe.

Och helt jävla allvarligt?
När ska folk lägga ner stridsyxan och sitt fejkade jämställdhets-svärd och moral-sköld, och hålla käften?
Jag blir så jävla lack när jag ser människor hoppa på folk för att de uttrycker sin irritation mot de här "blattarna".

Enligt mig, och många andra bl.a många av de som får skit för att de uttrycker sig med ordet "blatte", samt i princip alla minautländska vänner (kan faktiskt inte komma på ett enda undantag just nu) säger att det är skillnad på "blattar" och invandrare.

Och jag tänker inte sitta och dra värsta utläggningen om vilka som är vilka osv. Men vi kan ju säga såhär:

Blattar- Socialfall, kan inte svenska, lever efter sin egen kultur och egna regler, mördar och våldtar deras släktingar, samt pratar som jag vet inte vad! Walla-balla-ding-ding ungefär.

Invadrare - (och med invadrare menar jag dem som har föräldrar som kommit hit för en sådär 20 år sedan, eller de som helt enkelt sköter sig enligt följande..) De kan prata svenska, även de äldra pratar så man i alla fall hajjar att de vill köpa en läsk och inte en banan, de har arbete, tar hand om sina ungar, springer inte runt och skriker abooo, mannen, knulla din mamma eller slåss på stan, och de lever efter den kulturen och de regler som gäller i det jävla landet dem bor.


Kom gärna och kasta skit på mig eller kalla mig rasist om ni vill nu,
men helt ärligt, det är bara ni själva som blundar för verkligheten.

Kommentarer
Postat av: Angie

Har inte följt hela "blogg-kriget" så kommenterar bara ditt inlägg.Håller helt med om att de måste försöka lära sig språket när de kommer hit. Inga men. Däremot när det gäller arbete och socialfall, så finns det en hårfin gräns mellan riktiga socialfall alltså de som verkligen skiter i att arbeta utan vill leva på andra, och arbetsvilliga människor som vill få jobb, MEN inte får jobb för att det finns arbetsgivare med förutfattade meningar så fort de ser ett utländskt namn på papperet.Sen vill jag poängtera en sak angående kulturen, då detta är ett brett ämne. Det finns en viss gräns gällande de s.k "assimileringskraven" också, om du frågar mig... Nej, jag tycker inte att de ska införa shariadomstolar, eller utföra andra olagliga saker bara för att det tillhör deras "kultur". Men kultur är mycket mer än det:

- Man får prata "Walla-balla-ding-ding", precis som man får prata engelska eller franska eller vad som helst, till exempel med sina kompisar eller med sin släkt.

- Man ska få ha på sig vad fan man vill (inklusive slöja om man nu är into that).

- Man ska få fira sina högtider, och sina traditioner så länge detta inte innebär något olagligt. Till exempel, ritualmord eller inte fan vet jag.Så att man helt ska leva efter den svenska kulturen tycker jag är fel, då detta fortfarande är ett demokratiskt land.Geez, va seriöst detta blev, hah!. Aja, anledningen till denna c-uppsats är för att jag är en utav dem som har blivit kallad blatte och andra skällsord bara för att folk har fukkin jävla förutfattade meningar. Men bra att du faktiskt inte kategoriserar alla invandrare som "blattar".

2009-09-06 @ 19:26:37
URL: http://begforit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0