Vissa saker stör mig, andra inte.


   Blonda fjortisbloggare!   Didn't see that coming huh?! huh? huh? HUH!? Nej just det.
Men allvarligt, jag är sjuk (och nu snackar vi inte om det faktum att jag pratar med mig själv eller ibland får för mig att vodka är bättre än öl) utan nu snackar vi soffliggandes, flrskyld och lungor som snart inte befinner sig inuti mig längre. Det händer ingenting på internet, ännu mindre på TV och pluggandet är bara halvkul en minut då och då, varannan timme... Men då tackar jag de sjävlutnämnda idioterna - fjortisbloggarna, för att de finns! Ni förgyller min dag, men en idioti som är värre än min - och framför allt, er är pure idioti, pure humor. 

   Alla dessa förbannade JackDaniels-tröjor. Ja, det är förbannat snygga, och ja det är lite kultstämning över dem - men hallå?! De börjar bli lika mainstream som MöleyCrue-tröjorna, som jag för den delen också är förbannat trött på. Bara för att man ska ha en viss stil, finns det inga jävla regler på vad man ska ha för tröjor. Folk är så jävla beroende av att leva upp till kraven på hur man ska se ut om man lyssnar på en viss musik, vilka kläder och accesoarer man ska använda för att anses vara en rocker.
Jag ska tala om för er, att jag hade nog fan rockat röven av er flesta om jag så hade haft en Norrlands Guld-tröja - ja, det hade jag nog! Och jag hade varit så jävla rock n' roll med min Norllands Guld-tröja!!!


Kommentarer
Postat av: Anonym

ja där ligger något rätt i de du säger.

Men Godis måste jag sluta med, jag är typ beroende och de är inte bra med tanke på min KROPP. !

Och nej, jag klarar 2 år utan att äta godis, så ja jag kan om jag vill

2009-12-09 @ 14:52:40
URL: http://eweman.blogg.se/
Postat av: Rockabetty

Jag har en helt vanlig tröja, den är fan kicking ass!

2009-12-09 @ 21:08:51
URL: http://rockabetty.blogg.se/
Postat av: ILoveMandy

TACK JESUS, för det här inlägget!

2009-12-13 @ 23:36:02
URL: http://scars.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0